Singin zondag 13 september

Door de Covid-19 pandemie mogen we al langere tijd tijdens de kerkdiensten niet zingen. Velen van ons vinden dat erg en missen dit wezenlijk onderdeel van de eredienst. Zingen in de openlucht behoort, mits wordt voldaan aan de coronavirusmaatregelen, echter wel tot de mogelijkheden. Reden waarom de GKV Leens en de PKN Leens-Mensingeweer op zondagavond 13 september 2020 in de buitenlucht een gezamenlijke zangavond organiseren!

Aanvang: 19.00 uur.

Locatie: Parkeerplaats naast het zwembad aan de Breekweg.

De christelijke muziekvereniging Wilhelmina zorgt voor de muzikale begeleiding. Gastheer deze avond is Wim Vogel.

U wordt / jullie worden verzocht , voor zover mogelijk, zelf uw/jullie stoel mee te nemen.

Attentie:

Iedereen van 18 jaar en ouder houdt 1,5 meter afstand tot elkaar en tot jongeren van 13 tot en met 17 jaar. Een uitzondering geldt voor mensen die behoren tot 1 huishouden en voor mensen die een hulpbehoevende helpen. Zij hoeven onderling geen afstand te houden.

Het spreekt voor zich dat het doorgaan van de zangavond wordt gehouden, voor zover de weersomstandigheden het toelaten.

Nieuw camerasysteem

Omdat er vanwege de coronamaatregelen een beperkt aantal mensen in de kerk aanwezig mag zijn, worden de diensten sinds maart uitgezonden via Facebook en YouTube. Om de opnames te professionaliseren en het bedienen eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken is er afgelopen week door Inferno av uit Sneek een nieuw camerasysteem geïnstalleerd.

Vanaf zondag wordt de livestream van de diensten met beeld en geluid alleen uitgezonden via de kerkomroep (https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11385) Voor een tablet of smartphone kan de app van kerkomroep geïnstalleerd worden.