Fietstocht 16 mei Fietstocht 16 mei
De volgende activiteit in het kader van de actie 'geef een drachtige geit' van de diaconie is op zondag 16 mei. Er is dan een fietstocht! Er is een fietstocht uitgezet van ongeveer 16 kilometer. We fietsen in kleine groepjes (de samenstelling is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen). Bij slecht weer wordt de fietstocht uitgesteld. Het programma ziet er als volgt uit: 10.30 - 11.00 uur koffiedrinken op de parkeerplaats bij Pro Rege 11.00 - 12.30 uur fietstocht (voor drinken en een versnapering onderweg wordt gezorgd) Bij terugkomst is er bij Pro Rege soep en brood.

In verband met de catering is opgeven nodig. Dit kan bij Klasiena de Vries via 0612586634 / 572180 of klasienamiddel@hotmail.com. Wil je niet fietsen maar wel mee-eten? Geef je dan ook op.

De fietstocht is geschikt voor alle leeftijden en er wordt weer een vrijwillige bijdrage gevraagd die volledig ten goede zal komen aan het project 'geef een drachtige geit'.

Kerkquiz 21 maart Kerkquiz 21 maart
Zondag 21 maart: online Kerkquiz!
In deze coronatijd wordt het vaak gedaan: een online pubquiz. Volgende week hebben we in de kerk onze eigen versie hiervan: de online kerkquiz! Dit is weer een activiteit in het kader van de actie van de diaconie: ‘Geef een drachtige geit’ voor Moldavië.

De quiz is geschikt voor jong en oud; er zijn 2 ronden voor volwassenen en 1 ronde voor kinderen. Natuurlijk zijn er mooie prijzen te winnen! Voor deelname vragen we je om een vrijwillige bijdrage voor de actie over te maken op de bankrekening van de diaconie.

De quiz wordt live uitgezonden op de kerkomroep. Afstemmen kan vanaf 10.45 uur; we starten om 11.00 uur. De antwoorden op de vragen kun je op twee manieren doorgeven. Opschrijven op papier en een foto hiervan appen naar Klasiena (0612586634) of de antwoorden in een emailbericht typen en versturen naar gerardspoelman@hotmail.com.

Gemeentevergadering zondag 14 maart Gemeentevergadering zondag 14 maart

Op zondag 14 maart is er in aansluiting op de kerkdienst een gemeentevergadering. De kerkenraad wil u graag informeren over de voortgang in het beroepingswerk.

Net als bij de vorige vergadering wordt u van harte uitgenodigd de vergadering digitaal bij te wonen via Teams.

U kunt zich opgeven, anders dan eerder genoemd, door u aan te melden met uw naam en e-mailadres op onderstaande manieren: - bij de scriba via scriba.leensmensingeweer@gmail.com of (0595) 57 10 14;
- via Whatsapp naar dhr. Berghuis (06) 21 99 40 31;
- via penningmeester@pknlm.nl.

Aanmelden kan tot zaterdagavond 19.30 uur of zondagochtend 14 maart tijdens de kerkdienst tot 10.30 uur.

Bestel de gratis 40-dagentijd kalender Bestel de gratis 40-dagentijd kalender

In de veertigdagtijd staan we stil bij het leven van Jezus. Hij heeft ons laten zien wat barmhartigheid is. Als ultieme daad van goedheid gaf Hij zijn leven en stond Hij op uit de dood.

De veertigdagentijdkalender 2021, "Ik ben er voor jou", daagt u uit tot bezinning in de veertig dagen op weg naar Pasen. Een gratis exemplaar kunt u hier aanvragen.

Bingo voor de actie 'geef een drachtige geit'

Omdat de actie ‘Geef een drachtige geit’ wel doorloopt en de nood juist nu in deze tijd ook hoog is in Moldavië, is besloten een online activiteit te organiseren.

Op zondag 7 februari om 11 uur is er een online bingo, waar via de kerkomroep op ingeschakeld kan worden. Bij de Paperclip van februari zitten 2 bingokaarten. Wie nog geen bingokaarten heeft, of er nog meer wil ontvangen voor gezinsleden, kan deze krijgen door een mail te sturen naar francienspoelman@hotmail.com. Er is ook een ronde voor kinderen met speciale prijsjes.

Voor deelname wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. En natuurlijk zijn er leuke prijzen te winnen! Bingo roepen doe je door zo snel mogelijk te appen of te sms-en naar 0613542728!

Nieuw camerasysteem

Omdat er vanwege de coronamaatregelen een beperkt aantal mensen in de kerk aanwezig mag zijn, worden de diensten sinds maart uitgezonden via Facebook en YouTube. Om de opnames te professionaliseren en het bedienen eenvoudiger en gebruiksvriendelijker te maken is er afgelopen week door Inferno av uit Sneek een nieuw camerasysteem geïnstalleerd.

Vanaf zondag wordt de livestream van de diensten met beeld en geluid alleen uitgezonden via de kerkomroep (https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/11385) Voor een tablet of smartphone kan de app van kerkomroep geïnstalleerd worden.