Adressen kerkgebouwen

• Michaëlkerk: Hoofdstraat 1, Mensingeweer
  • Verenigingsgebouw Pro Rege: Achtervalge 11 (achter de Andreaskerk), Leens

Alleen online kerkdiensten tot en met 1 juni 2020

Vanwege de Coronacrisis zijn er toten met zondag 1 juni alleen online kerkdiensten.

Kerkomroep:

Live meeluisteren kan door naar www.kerkomroep.nl te gaan. Bij ‘vind uw kerk’ toetst u ‘Leens’ in. Vervolgens kiest u voor PKN Leens. Ook kan de app kerkomroep gedownload worden op de smartphone of tablet.

Leden van de Facebookgroep PKN Leens-Mensingeweer kunnen de dienst live meekijken. Nog geen lid? Aanmelden kan door de groep op te zoeken vanuit de eigen facebookpagina. Toets bij ‘zoeken in Facebook’ de naam ‘PKN Leens-Mensingeweer’. Dan verschijnt de groep in beeld en kan op de blauwe balk ‘lid worden’ geklikt worden. Na acceptatie door de beheerder bent u lid.

Een video van de kerkdienst wordt direct na de dienst op YouTube gezet en is vanaf dat moment te zien. Deze video is te bekijken op het YouTube kanaal van de kerk, zoek op PKN Leens-Mensingeweer in de zoekbalk.