WELKOM! WELKOM!

Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente Leens - Mensingeweer! Op deze website kunt u van alles vinden over de kerk. In de menubalk hierboven kunt u de onderwerpen kiezen.

Surf eens rond op deze website om te kijken wat de kerk te bieden heeft. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de kerk zelf, op zondag (zie het menu "Kerkdiensten") en door de week, bij één van de activiteiten voor jong en oud!

Voor de diensten van de komende zondagen kijkt u in het menu 'kerkdiensten'.  Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er elke week kindernevendienst. Voor de jongere kinderen is er oppas in Pro Rege, achter de Andreaskerk.

Komende diensten: Komende diensten:

Vanwege coronamaatregelen zijn er alleen online kerkdiensten.

De diensten zijn live in beeld en geluid te volgen. Dit kan in de facebookgroep van de kerk of te klikken op de link rechtsboven in deze website (je wordt hier doorgelinkt naar de video; deze is zonder facebookaccount te bekijken).

Livestream via Facebook of de link rechtsboven op deze pagina:
Leden van de Facebookgroep PKN Leens-Mensingeweer kunnen de dienst live meekijken. Nog geen lid? Aanmelden kan door de groep op te zoeken vanuit de eigen facebookpagina. Toets bij ‘zoeken in Facebook’ de naam ‘PKN Leens-Mensingeweer’. Dan verschijnt de groep in beeld en kan op de blauwe balk ‘lid worden’ geklikt worden. Na acceptatie door de beheerder bent u lid.

Kerkomroep:
Live meeluisteren kan door naar www.kerkomroep.nl te gaan. Bij ‘vind uw kerk’ toetst u ‘Leens’ in. Vervolgens kiest u voor PKN Leens. Ook kan de app kerkomroep gedownload worden op de smartphone of tablet.

Een video van de kerkdienst wordt direct na de dienst op YouTube gezet en is vanaf dat moment te zien. Deze video is te bekijken op het YouTube kanaal van de kerk, zoek op PKN Leens-Mensingeweer in de zoekbalk.

Collecten:
Rondom de online kerkdiensten kan via deze link gegeven worden voor de collecte van de diaconie.

De app chrch De app chrch
Vanaf 1 maart 2019 is de app protestant niet meer beschikbaar. We stappen daarom over op de app Chrch; deze is vanaf heden beschikbaar.

Kijk hieronder voor meer informatie en hoe de installatie werkt.
lees meer ยป