Gespreksgroepen Gespreksgroepen

Op deze pagina kunt u informatie vinden over de gespreksgroepen die binnen onze gemeente bij elkaar komen. De data waarop de gespreksgroepen bij elkaar komen vindt u hieronder, of in de agenda.

 
25+-kring 25+-kring

Als je tussen de 25 en (ongeveer) 40 jaar bent, is dit de gesprekskring voor jou. Een keer per maand, op de derde donderdagavond van de maand, komen wij bij elkaar om te praten over het geloof en ons leven. Op dit moment komt de groep vanwege corona tot nader order niet bij elkaar.

 
Gesprekskring 'Schriften' Gesprekskring 'Schriften'

Deze kring is voor mensen die overdag tijd hebben. We houden ons bezig met de Bijbelboeken Jakobus en de brieven vam Johannes. Tijdens deze ochtenden lezen en bespreken wij een hoofdstuk van dit Bijbelboek. Daarbij gaat het niet alleen om wat er staat, maar ook hoe deze verhalen aan ons leven raken. Op dit moment komt de groep vanwege corona tot nader order niet bij elkaar.

 
Gemeente Groei Groepen Gemeente Groei Groepen

Welkom op de Gemeente Groei Groep. Méér dan zomaar een gesprekskring of bijbelkring. Er zit een visie achter voor de opbouw van je eigen geloofsleven en voor de opbouw van de gemeente. Op dit moment komt de groep vanwege corona tot nader order niet bij elkaar.

lees meer ยป