Jeugd Jeugd

Op deze pagina is alles te vinden over het jeugdwerk binnen de Protestantse Gemeente Leens-Mensingeweer. Informatie over catechisatie kun je vinden onder het menu 'toerusting'.

Kinderoppas Kinderoppas

Elke zondag is er tijdens de kerkdienst oppas voor de allerkleinsten. Tijdens diensten in de Andreaskerk is er oppas in Pro Rege en tijdens diensten in de Petruskerk is er oppas bij iemand thuis. Op de 'kerkdiensten' pagina staat actuele informatie over de kinderoppas.

De coördinatie is in handen van Naomi Koning

Kindernevendienst Kindernevendienst

Hoi jongens en meisjes,

Samen leven, samen groeien,
openbloeien.
Een nieuwe start
ieder voor zich, ieder apart.

Put uit je eigen levensbron
en verbreed zo je horizon.
Laat met je eigen talent
zien wie je bent.

De toekomst ligt open,
met heel je bagage mag je nu zelf verder lopen.
Jullie mogen proeven en ruiken
en meenemen wat jullie willen gebruiken.

En wij ouders laten jullie gaan,
maar blijven je wel gadeslaan.
Kijk en verwonder je hoe alles gaat,
vanzelf, heel bijzonder.

Elke zondag is er in de kerk kindernevendienst voor de kinderen van alle groepen van de basisschool. De leiding is in handen van Erna Boven, Greetje Doornbos,  Susanne Kremer, Hilde Rozema. Marijke de Vries en Jacolien de Vries.

Jeugdkerk Jeugdkerk

Voor de jongeren van 12 t/m 16 jaar wordt er een keer per maand jeugdkerk georganiseerd. Tijdens de kerkdienst komen de jongeren samen in een eigen ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over het Bijbelgedeelte. Het vindt plaats in Pro Rege.

Club groep 7 en 8 Club groep 7 en 8

Club is één keer per twee weken op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur.
We gaan praten over allerlei onderwerpen. Serieus, verdrietig, blij, grappig, spannend,…. Je kan het zo gek niet bedenken.

Natuurlijk gaan we ook allerlei leuke dingen doen zoals bijvoorbeeld knutselen en spelletjes

De avonden worden gehouden in het Achterdeel. Dat is het zaaltje achter de Andreaskerk. De ingang zit aan de Achtervalge.

De avonden waarop er dit seizoen club is, staan in de agenda.

We hopen jullie allemaal te zien!

Tot dan !!!

Jan Haverdings en Marije Boerma

Club 12 t/m 17 jaar Club 12 t/m 17 jaar

Club

Deze club is voor iedereen van 12 tot en met 17 jaar, en komt om de week bij elkaar op het achterdeel. Naast serieuze onderwerpen is er altijd tijd voor een spel of om even te kletsen. Leiding: Naomi Koning en Alinda Berghuis.

Kijk in de agenda voor de clubavonden!

Tot dan!

lees meer ยป