Startweekend 23 en 24 september: kerkproeverij!

Op zaterdag 23 en zondag 24 september vindt het startweekend van onze gemeente plaats met als thema kerkproeverij. Iedereen is uitgenodigd om de activiteiten bij te wonen!

Zaterdag:
Groep 1 t/m 4, 10-12 uur, Pro Rege: Koekjes bakken
Vanaf groep 5 t/m 99 jaar, 13-17 uur, Salamander Wehe, kanoen en survival.
Vanaf 18.00 uur: Barbeque in de tuin van Pro Rege

Voor de bbq: geef je op bij Naomi Koning (

Zondag:
9.30 uur: Startdienst in de Andreaskerk
Na de dienst zal het thema op een andere manier ingevuld worden. Wijkteam 4 organiseert dit jaar de activiteiten na de dienst. Het zullen activiteiten zijn voor jong en oud. De gezamenlijke lunch zal een proeverij worden van diverse gerechten met een bijbelse uitleg. Wijkteam 4 nodigt iedereen van harte uit voor de activiteiten en de lunch!

Uitslag Sirkelslag 2017

Op 3 februari deed de club 12-17 jaar mee aan Sirkelsag. Ze namen het op tegen ruim 6000 jongeren verdeeld over 462 groepen in Nederland. De club is landelijk geëindigd als nummer 12 en was winnaar van de provincie Groningen!

Bekijk het fotoalbum voor een reportage.