PKN
Protestantse Gemeente Leens-Mensingeweer
 
WELKOM! WELKOM!

Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente Leens - Mensingeweer! Op deze website kunt u van alles vinden over de kerk. In de menubalk aan de linkerkant kunt u de onderwerpen kiezen.

Surf eens rond op deze website om te kijken wat de kerk te bieden heeft. U bent natuurlijk ook van harte welkom in de kerk zelf, op zondag (zie het menu "Kerkdiensten") en door de week, bij één van de activiteiten voor jong en oud!

Voor de diensten van de komende zondagen kijkt u in het menu 'kerkdiensten'.  Voor kinderen in de basisschoolleeftijd is er elke week kindernevendienst. Voor de jongere kinderen is er oppas. Als de diensten in de Petruskerk zijn, is de  oppas bij iemand thuis. Voor de diensten in de Andreaskerk dan is de oppas in Pro Rege, achter de kerk.

 
Komende zondag... Komende zondag...

... begint de dienst in de Andreaskerk om 9.30 uur en gaat ds. Hiemstra uit Groningen voor.


Klik hier voor meer informatie.

 
Enquete paperclip

Enquete paperclip

Sinds enkele maanden zit ons kerkblad in een nieuw jasje. Nu is het tijd om te inventariseren wat u/jij, de lezer, van het kerkblad vindt. Daarom houden we samen met de Protestantse Kerk een enquete. Doe je mee? Dat kan tot 1 februari.

Klik hier om direct deel te nemen, of lees meer.
 

lees meer »
 
De nieuwe app van onze kerk!

De nieuwe app van onze kerk!

Vanaf 1 april is de gratis kerk-app “Protestant” van onze eigen gemeente beschikbaar voor smartphone en/of tabletgebruikers!

Kijk hieronder voor meer informatie en hoe de installatie werkt.

lees meer »
 
 
Nieuws!
Kijk op de nieuwspagina voor actueel kerknieuws!
 
Nieuws van de diaconie
Informatie over de collecten 
 
Onze kerk op facebook!
Wij zijn ook te vinden op Facebook, klik hier om onze pagina te bekijken!
 
Actie Kerkbalans 2018
Klik hier voor meer informatie over de actie Kerkbalans 2018
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.