De nieuwe app chrch De nieuwe app chrch
Met deze app heb je altijd de gegevens van de protestantse gemeente Leens-Mensingeweer onder handbereik. In deze app zijn de wekelijkse nieuwsberichten, de agenda en een dagtekst te bekijken. Verder zijn de diensten te beluisteren. Op termijn zullen er meer functies  worden toegevoegd, de app chrch wordt steeds doorontwikkeld. De app chrch is, in tegenstelling tot de app protestant, besloten.

Je kunt de app gratis downloaden en gebruiken. Zoek dan ‘chrch’ in de app store of play store op en download de app.

Als je de app opent, zoek dan eerst op “Leens” en selecteer onze kerk. Voer daarna je gegevens is en vergeet niet je mailadres te registreren, je krijgt hiervoor een mailtje van de app. Daarna ben je 'lid'. De ingevoerde gegevens zijn voor niemand zichtbaar.

Op het 'home' scherm van de app zie je de laatst toegevoegde items per kanaal. Onderin kun je tikken op de agenda. Wanneer je op 'meer' drukt kom je bij de kanalen dagtekst, orde van dienst, nieuws en kerkdienst. In zo'n kanaal kun je rechtsboven kiezen of het laatst toegevoegde bericht zichtbaar is op het startscherm. De collectefunctie is niet geactiveerd.

Kom je er niet uit? Neem contact op met Gerard Spoelman (