Gespreksgroepen Gespreksgroepen

Op deze pagina kunt u informatie vinden over de gespreksgroepen die binnen onze gemeente bij elkaar komen. De data waarop de gespreksgroepen bij elkaar komen vindt u hieronder, of in de agenda.

Fisherman's Friends Fisherman's Friends

Liep Jezus over het water?
Wat vind ik van de kerk?
De Bijbel? Is die nog wel van deze tijd?
Seks, drugs en geloof gaat dat samen?
Geloof ik in het kwaad of geloof ik in het goede?

Vragen, vragen, vragen. Iedereen heeft vragen. Zeker als het om geloven of niet geloven gaat.
Wat zijn jouw vragen? Wat doe/kan jij ermee?

Ben jij tussen de 17 en 25 jaar (ongeveer, komt niet op een jaartje aan), dan nodigen we jou uit bij onze gespreksgroep, de Fisherman’s Friends. Iedereen in deze leeftijdscategorie, kerkgaand of niet, is welkom. Bij de Fisherman’s Friends willen we jou de gelegenheid geven om, op een respectvolle manier, te kunnen praten over de geloofsvragen of onderwerpen die jou bezig houden.

Elke vierde zondag van de maand willen we bij elkaar komen om 10:45 uur. Dan heb je ook gelegenheid om naar de kerkdienst te gaan. Ben je nieuwsgierig? Kom dan! Kan je niet? Dan nodigen we jou uit om vrijblijvend op één van de andere bijeenkomsten te komen.

Vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens op de volgende bijeenkomst.

Nynke Mulder,  Rianne Pronk en Rolf Hulsebos

25+-kring 25+-kring

Als je tussen de 25 en (ongeveer) 35 jaar bent, is dit de gesprekskring voor jou. Een keer per maand, op de derde donderdagavond van de maand, komen wij bij elkaar om te praten over het geloof en ons leven. De eerste avond is 19 oktober 2017. Plaats is de pastorie.

Contactpersoon: ds. Michiel Pronk

Gesprekskring 'Schriften' Gesprekskring 'Schriften'

Deze kring is voor mensen die overdag tijd hebben. We houden ons bezig met het boek Johannes. Tijdens deze ochtenden lezen en bespreken wij een hoofdstuk van dit Bijbelboek. Daarbij gaat het niet alleen om wat er staat, maar ook hoe deze verhalen aan ons leven raken. We komen samen op de tweede dinsdagmorgen van de maand om 10.00 uur bij mw. Zomerman thuis (Tammenssingel 13). De eerste keer is op dinsdag 10 oktober 2017.

Voor info: ds. Michiel Pronk

Gemeente Groei Groepen Gemeente Groei Groepen

Welkom op de Gemeente Groei Groep. Méér dan zomaar een gesprekskring of bijbelkring. Er zit een visie achter voor de opbouw van je eigen geloofsleven en voor de opbouw van de gemeente.

lees meer ยป