Toerusting Toerusting

Op deze pagina wordt informatie gegeven over catechisatie en toerusting binnen de gemeente.

Belijdeniscatechese Belijdeniscatechese

Deze avonden zijn bedoeld voor gemeenteleden die belijdenis willen doen, maar ook voor hen die daar nog niet zeker van zijn en meer over het geloof willen weten. We komen een keer in de twee weken bijeen in de pastorie. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen.

Contactpersoon: ds. Michiel Pronk

'De Bijbel en...' 'De Bijbel en...'

Het voornemen is om een gesprekskring te houden rond de Bijbel, zoals het afgelopen jaar over het boekje ‘Vreemd en Bizar’. Over de concrete uitvoering ben ik nog niet uit. De structuur zal ongeveer zo zijn: we starten begin 2018 en zullen dan rond de zes keer samen komen.

Contactpersoon: ds. Michiel Pronk