De nieuwe app van onze kerk!

Met deze app heb je altijd de gegevens van de protestantse gemeente Leens-Mensingeweer onder handbereik. In deze app zijn nieuwsberichten, de agenda, een dagtekst, de website en contactgegevens te bekijken. Verder zijn de diensten te beluisteren en wordt er half april een collectefunctie toegevoegd. Op termijn zullen er meer functies  worden toegevoegd. Je kunt de app gratis downloaden en gebruiken.

Wil je de app downloaden en zien hoe het werkt? Zoek dan ‘Protestant’ in de app store of play store op en download de app gratis. Als je de app opent, klik je linksboven op het huisje. Zoek hier op “Leens” en selecteer onze kerk. Daarna is de app klaar voor gebruik. Kom je er niet uit? Neem contact op met Gerard Spoelman (

Klik hier voor een informatievideo.