Club 12 t/m 17 jaar Club 12 t/m 17 jaar

De club 12-17 is in 2014 ook weer van start gegaan. Op zondag 26 januari hebben wij na kerktijd onze eerste bijeenkomst alweer gehad. De volgende staat gepland op vrijdag 7 februari vanaf ongeveer 19:00 uur. Wij zullen dan de strijd aan gaan met andere clubs uit het gehele land. Wij spelen dan namelijk het spel Cirkelslag. Misschien herinnert u het zich nog van andere jaren, het is mogelijk dat wij deze avond een beroep op u doen. Wij gaan er natuurlijk vanuit dat u hieraan meewerkt zodat wij zo goed mogelijk scoren!
Als je twijfelt of club iets is voor jou, kom dan gerust een keertje langs of neem contact op met Naomi of Alinda. 7 februari is wel een aanrader om te komen, want dit wordt weer een erg gezellige avond!

Groeten Naomi en Alinda